TENISKI KLUB FUTUR | ČLANARINE I POGODNOSTI
16721
page-template-default,page,page-id-16721,page-child,parent-pageid-16642,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

ČLANARINE I POGODNOSTI

Mjesečna članarina za školu tenisa:

Trening u grupi do 4 polaznika (iznimno 5 polaznika ukoliko nije moguće formirati novu grupu)

Djeca/Odrasli: 400,00kn

Individualni trening

Djeca/Odrasli  – NA UPIT

Svaka rata članarine za školu tenisa uplaćuje se putem uplatnice na žiro račun tenis kluba: IBAN : HR0223600001101821006  najkasnije do 5-tog za tekući mjesec.

Članarina može ovisiti o broju polaznika u grupi, broju treninga tjedno te lokaciji i terminu održavanja treninga.

POPUSTI:

Klub će rado izaći u susret i motivirati obitelji u kojima više djece ili članova obitelji pohađa tenis školu i to prigodnim popustima na članarinu od 10% na drugog i 15% na svakog sljedećeg člana obitelji.

Za najbolje natjecatelje klub osigurava kamp – sistem rada te dodatne pogodnosti kroz besplatne treninge, sparing mečeve, organizirane odlaske na turnire, korištenje termina, povoljniju nabavku opreme i dr.

Najbolje plasirane igrače sa klupske rang-liste za djecu (LAVIĆI) klub će nagraditi besplatnim treninzima i popustima prilikom odlaska na teniske pripreme. Također najbolji natjecatelji imaju popuste u programu treniranja ovisno o mjestu na rang listi HTS-a , ZTS-a , ITF-a , WTA ili ATP-a.

Za svakog novog polaznika prva dva probna sata treninga u grupi su besplatna.

Za sve dodatne informacije vezane uz klubske turnire, rang liste, teniske pripreme, video analize, dodatne trenininge, špananje reketa, povoljniju rezervaciju terena, besplatne termine, registraciju natjecatelja, sparing mečeve i ostalo možete nam se obratiti na: futurtennis@gmail.com