TENISKI KLUB FUTUR | O ŠKOLI TENISA
15766
page-template-default,page,page-id-15766,page-child,parent-pageid-16642,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

O ŠKOLI TENISA

 

1.Početak je lagan ako se pravilno krene…

Idealan način da se novi polaznik upozna sa ovim sportom je treniranje u školi tenisa pod nadzorom profesionalnog trenera.

Nakon savladavanja osnova teniske tehnike i kretanja na terenu, polaznik nalazi zadovoljstvo u igri uz moguće sudjelovanje  na turnirima, ligama ili kampovima.

Škola tenisa TK Futur kontinuirano radi od osnivanja kuba 1996g.

Programi škole TK Futur za predškolsku djecu te za učenike osnovnih škola odobreni su od agencije za odgoj i obrazovanje i ministarstava znanosti i obrazovanja.

 

2.Lokacije:

Treninzi klupske škole se održavaju na sljedećim lokacijama:

 • TENIS CENTAR MAKSIMIR
 • TENIS CENTAR ORANICE
 • ZAGREBACKI VELESAJAM – NACIONALNI TENISKI CENTAR
 • TENIS CENTAR PONIKVE
 • TENIS CENTAR STARO TRNJE
 • TENIS CENTAR LANIŠTE

Više informacija možete naći u linku- lokacija.

 

3.Načini treniranja

Treniranje je omogućeno svim uzrastima; od predškolske djece do starijih rekreativaca a također i za sve razine znanja; od početnika do natjecatelja.

Osim individualnog načina rada moguće je trenirati u grupama koje su prilagođene uzrastu i teniskom znanju.

Treninzi se mogu pratiti video-analizama, a naučeno znanje se može iskazati najprije na klupskim turnirima ovisno o jakosnim kategorijama, a zatim i na službenim turnirima u organizaciji ZTS-a i HTS-a.

Uz rad na teniskom terenu, svaki član škole može dobiti programe kondicijske pripreme prilagođene individualnim potrebama i željama.

Poseban dio škole je igraonica za najmlađe (4-7 godina). U tim grupnim treninzima djeca se kroz igru, ostale sportove i različite motoričke vježbe uz višestruki razvoj općih sposobnosti upoznaju sa tenisom.

Voditelji treninga su profesionalni treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa određenom kategorijom polaznika, a princip rada je baziran na našem trening sistemu.

Tehnički i motorički napredak svaki polaznik ili roditelj može kontrolirati zajedno sa trenerima kroz rezultate specificnih testova koji se obavljaju tijekom semestra.

Više o programima treninga možete naći u linku treninzi.

 

4.Škola tenisa za odrasle

Treninzi tenisa s odraslima organizirani su individualno ili u grupama do četiri polaznika. Grupe su prilagođene razini znanja tenisa.

Roditelji djece polaznika se također mogu uključiti u našu školu za odrasle. Na taj način tenis postaje pravi obiteljski sport.

U program škole spadaju klupski turniri FUTUR OPEN i teniski kampovi – pripreme.

Posebne pogodnosti nudimo za zajedničku rekreaciju djelatnika. Više o toj temi možete vidjeti u linku- tenis za poduzeća.

 

5.Prijave

Prijave se mogu obaviti na više načina:

 1. putem e-maila: futurtennis@gmail.com , info@tenis-lav.hr
 2. ispunom on-line prijavnice
 3. direktno na naše kontakt telefone (095-389-2200 , 098-389-220)

Upisom u školu tenisa svaki polaznik postaje pridruženim članom kluba i može sudjelovati u svim dodatnim aktivnostima koje klub organizira:

 1. turniri i lige
 2. teniski kampovi -pripreme
 3. organizirani sparing mečevi
 4. kondicijski treninzi
 5. izleti