fbpx

TENIS ZA PODUZEĆA

Poznato je da u današnjem ubrzanom tempu života, teniska igra može pomoći i pridonijeti u:

 

  • izgradnji individualnosti
  • uspješnijem timskom radu
  • povećanju komunikativnosti
  • kontroli stresa i zdravijem načinu života

 

Tenis je sport koji se može početi igrati u bilo kojoj dobi i može ga naučiti svatko neovisno o tome da li se prije bavio sportom ili ne.

 

Isto tako tenis kao individualni sport traži razvoj ličnosti sa svojim fizičkim i psihološkim karakteristikama.

 

Neovisno o individualnosti tog sporta, kroz naše programe zajedničkih treninga, liga i FUTUR OPEN TURNIRA a posebno teniskih kampova uz druženja, rekreaciju i zabavu dolazi do stvarnog povezivanja sportske aktivnosti s odmorom.

 

Svakom poslodavcu je cilj da njegov tim djelatnika ostvaruje maksimalne rezultate, a to će se postići samo uz dobru i otvorenu komunikaciju koja se mora razvijati izvan radnog mjesta.

 

Naši klupski programi omogućuju kontinuirano treniranje tijekom cijele godine u blizini radnog mjesta, sudjelovanje na turnirima i tjednim teniskim kampovima za odrasle na atraktivnim lokacijama jadranske obale u organizaciji kluba .

 

Poboljšana komunikacija i povjerenje, ne samo među kolegama, već i između nadređenih i zaposlenika, opravdava da će se sredstva uložena u ovakve aktivnosti ubrzo višestruko vratiti.

 

Javite nam se na kontakte ili ispunite on-line prijavnicu za poduzeća.

 

 

Organizirat ćemo sastanak, dogovoriti probne treninge, predstavit ćemo Vam naše programe, lokacije za treniranje i kampove. Sigurni smo da već nakon uvodnih treninga možete vidjeti sve prednosti ovakvog načina rekreacije.

Ekipa sudionika rekreativnog turnira  FUTUR OPEN 5 održanog 23.02.2019g (Rejting 4.0-6.0)