TENISKI KLUB FUTUR | TENIS ZA PODUZEĆA
16715
page-template-default,page,page-id-16715,page-child,parent-pageid-16642,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

TENIS ZA PODUZEĆA

Poznato je da u današnjem ubrzanom tempu života, teniska igra može pomoći i pridonijeti u:

  • izgradnji individualnosti
  • uspješnijem timskom radu
  • povećanju komunikativnosti
  • kontroli stresa i zdravijem načinu života

Tenis je sport koji se može početi igrati u bilo kojoj dobi i može ga naučiti svatko neovisno o tome da li se prije bavio sportom ili ne.

Isto tako tenis kao individualni sport traži razvoj ličnosti sa svojim fizičkim i psihološkim karakteristikama.

Neovisno o individualnosti tog sporta, kroz naše programe zajedničkih treninga, liga a posebno teniskih kampova uz druženja, rekreaciju i zabavu dolazi do stvarnog povezivanja sportske aktivnosti sa odmorom.

Svakom poslodavcu je cilj da njegov tim djelatnika ostvaruje maksimalne rezultate, a to će se postići samo uz dobru i otvorenu komunikaciju koja se mora razvijati izvan radnog mjesta.

Naši klupski programi omogućuju kontinuirano treniranje tokom cijele godine u blizini radnog mjesta, sudjelovanje na turnirima i tjednim teniskim kampovima za odrasle na atraktivnim lokacijama jadranske obale u organizaciji kluba .

Poboljšana komunikacija i povjerenje, ne samo među kolegama, već i između nadređenih i zaposlenika, opravdava da će se sredstva uložena u ovakve aktivnosti ubrzo višestruko vratiti.

Javite nam se na kontakte ili ispunite on-line prijavnicu za poduzeća.

Organizirati ćemo sastanak, dogovoriti probne treninge, predstaviti ćemo Vam naše programe, lokacije za treniranje i kampove. Sigurni smo da već nakon uvodnih treninga možete vidjeti sve prednosti ovakvog načina rekreacije.