fbpx

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Koje informacije prikupljamo o Vama?
Prikupljamo osobne podatke o vama kada se pretplatite na newsletter, preuzimate materijale ili pošaljete email. Podaci o korištenju web stranice prikupljaju se pomoću kolačića.

 

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?
Prikupljamo informacije o vama kako bismo vam poslali newsletter, pozivnice na događaje, kako bismo vas e-mailom obavijestili o proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi vam mogli biti od interesa. Također prikupljamo statističke podatke o posjetama od svih posjetitelja web stranice, kako bi optimizirali naše web stranice. Vaši osobni podaci mogu biti proslijeđeni unutar naše grupe u iste svrhe. Tenis-lav.hr neće dijeliti vaše podatke za marketing ili bilo koje druge svrhe s tvrtkama izvan grupe. Vaše osobne podatke nećemo obrađivati na bilo koji način koji nije opisan u ovim pravilima privatnosti. Obradit ćemo vaše osobne podatke na adekvatan i relevantan način i ograničiti na ono što je potrebno uzevši u obzir svrhu za koju se podaci koriste.

 

Marketing
Željeli bismo vam poslati informacije o našim proizvodima i uslugama. Ukoliko ste dali privolu za primanje marketinških materijala, kasnije ju možete slobodno oduzeti. Imate pravo u bilo kojem trenutku oduzeti nam privolu za kontaktiranje u marketinške svrhe i privolu da vaše podatke prosljeđujemo unutar tenis-lav.hr.

 

Baza podataka
Tenis-lav.hr vaše podatke privremeno sprema u program za izradu i slanje newslettera (Mailchimp bazu podataka). Mailchimp je vodeća svjetska automatizirana platforma za izradu i slanje newslettera.

 

Ostale web stranice
Naša web stranica sadrži linkove na druge web stranice. Ova pravila privatnosti odnose se samo na stranicu tenis-lav.hr tako da kada posjetite druge web stranice trebali biste pročitati njihova pravila privatnosti.

 

Pristup vašim informacijama, izmjenama i drugim pravima
Imate pravo zatražiti kopiju podataka koje pohranjujemo o Vama. Ukoliko želite kopiju vaših osobnih podataka molimo vas da nam pošaljete e-mail na info@tenis-lav.hr
Želimo biti sigurni da su vaši osobni podaci ispravni i ažurni. Možete nas zatražiti da ispravimo ili uklonimo informacije koje smatrate netočnim. Također, možete zatražiti da obrišemo sve vaše osobne podatke koje pohranjujemo. Za detaljniji pregled svih vaših prava, molimo pogledajte odjeljak „Pravila privatnosti“.

 

Prava u svezi osobnih podataka
Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR), regulativa je Europske unije koja štiti vaše osobne podatke i zahtijeva da se prikupljaju u skladu sa zakonom pod strogim uvjetima, za opravdanu svrhu. Osobe ili organizacije koje prikupljaju i upravljaju vašim osobnim podacima moraju ih zaštititi od zloupotrebe te moraju poštivati određena prava vlasnika podataka koja su zajamčena zakonom EU.

Više o kolačićima pogledajte na linku ovdje.