fbpx

Rujanski izvještaj

Rujanski izvještaj

Autor bloga: S.K.

Ljudi moji ne stignemo ništa pisati od događanja ovaj mjesec, ali ajmo probati malo rezimirati prije zadnjeg, a možda i najznačajnijeg – državnog mastersa do 10 godina.

SENIORSKA MOMČAD

Rujan je krenuo doigravanjem za 2.ligu i kao i uvijek do sada stvarno nismo imali sreće u ždrijebu. Nakon suverene pobjede u četvrtfinalu protiv tk Varteksa, polufinale je na Maksimir donijelo, za treću ligu nestvarno jaku, momčad Donjeg  Miholjca sastavljenu od bivših i sadašnjih ATP igrača. Više od časnog 5:2 poraza nije bilo izvedivo.

Prošli tjedan smo pak bili na seniorskom hrvatskom kupu, gdje se 14 ekipa natjecalo za naslov prvaka, ali i svoj dio od bogatog nagradnog fonda u vrijednosti od 50000kn. Razigravalo se za svako mjesto u poretku i tk Futur je osvojio 7.mjesto što je poprilično respektabilan uspjeh, pogotovo s obzirom da je velika većina najjačih hrvatskih klubova bila prisutna. Napomenimo da je i ovo osvojio Donji Miholjac, pa gornji odlomak i naša nesreća još dobijaju na težini. Da, oduvijek sam bio plačljivac J

DJECA DO 10 GODINA – ZAGREBAČKI MASTERS

Opak je taj naš dječji team jer smo na zagrebačkom mastersu imali 3 dječaka i 4 curice, a još ih je nekoliko bilo u kombinacijama za upad na turnir. Ovaj put neću sve živo opisivati, već samo nabrojati ekipu i svima želim čestitati i zahvaliti za svu sreću koju nam pružaju:

13.mjesto ANA BONOVIL

11.mjesto LEA GOJMERAC

10.mjesto VERONIKA BULAKU

7.mjesto ANA HUDINCEC

14.mjesto EDON HULAJ

10.mjesto LUKA ŠTIH

1.mjesto MATEJ KUKRIKA

MATEJ KUKRIKA I NJEGOV MJESEC ZA PAMĆENJE

Ovo što je naš mališa KUKI proživio u zadnjih par tjedana stvarno zaslužuje svoj odlomak.

Počelo je osvajanjem Tk Vulpesove desetke, da bi kulminiralo naslovom na Zagrebačkom mastersu i nastavilo se osvajanjem utješnog turnira na Champions Bowlu u Umagu.

O regionalnom mastersu ću reći da bez obzira što su neki stručnjaci za turnire do deset godina (tata Dubovečak, tata Jutreša, trener Mislav i deda Štih) izjavljivali da je mali KUKI prvi favorit za osvajanje mastersa, ipak je ovo bio pravi mali poduhvat. Rušio je redom sve najveće konkurente (prva tri nosioca) i potpuno zasluženo došao do naslova. Najposebniju izvedbu je sačuvao baš za finale, gdje je nevjerojatnom rutinom pobjedio  Zuberbuehlera (1.nositelj i čudo od djeteta) rezultatom 4:0 4:1.

Umag je pak bio jedno prekrasno iskustvo gdje su mu u grupi kroz prste proklizili Švicarac (kasniji finalist turnira) i Nijemac (prvi na rang listi u njihovom godištu u Njemačkoj), te ga gurnuli kao trećeg u grupi prema utješnom turniru. Rezultat je to laganog zasićenja (igrao je već sljedeći dan nakon finala mastersa), ali i iznimne kvalitete protivnika. Kasnije je sve pobjedio i pjevušeći se nakon tjedan dana mora vratio u Zg! J

HRVATSKI MASTERS DO 10 GODINA U ZADRU

Luka Štih, Edon Hulaj i Matej Kukrika su naša tri mušketira koje čeka privilegija nastupa na državnom mastersu i dečki želimo vam za vikend puno sreće, dobrih mečeva i zabave…

Slike sa Zagrebačkog mastersa i kvalifikacija za 2.ligu možete vidjeti u galeriji 1 i galeriji 2.