fbpx

Izvještaj sa ljetnog kampa ZATON 2019

Izvještaj sa ljetnog kampa ZATON 2019

Nakon proljetnog kampa na Lošinju svi smo s nestrpljenjem čekali 16.06. i početak našeg ljetnog kampa u Zatonu koji se ove godine održao u dva termina. U prvom terminu(16-20.6) trenirali smo zajedno sa TK Zaprešić, a u drugome (21-25.6) obnovili staro prijateljstvo s TK Koprivnica.

Pratilo nas je lijepo vrijeme, mnoštvo zabave što na teniskim terenima, što izvan i naravno kvalitetni treninzi i mečevi. Pregledavali smo urednost soba, natjecali se u bacanju vortexa, posjetili Zadar, potezali konop (cure rasturile dečke i trenere 2:0 ), igrali stolni tenis, okupali se u moru. Večernji program obilježili smo standardnim bingom, igrama asocijacije i igrom pictionary. Proslavili smo dva rođendana i pojeli jako puno torte. Moramo pohvaliti svu djecu i sve trenere koji su bili s nama i učinili ovaj kamp najboljim i najposebnijim do sada. Hvala roditeljima što su nam ukazali povjerenje i omogućili svojim mališanima da s nama provedu nezaboravne dane i stvore lijepe uspomene. Sve skupa je jako brzo prošlo i rastanak je svima teško pao, ali veselimo se idućoj godini!

Smještaj u hotelu Lekavski bio je kao i svih ovih godina iznimno ugodan i obiteljski. Veliko hvala osoblju hotela što su brinuli o nama i veliki pozdrav gazdarici i gazdi Zdravku bez kojih naš kamp ne bi bio to što je. Kažu da slika govori tisuću riječi, a mi ih imamo puno!! U nastavku saznajte što su to naši tenisači i tenisačice sve osvojili u oba termina. Ostatak fotografija pogledajte ne našoj web galeriji.