fbpx

ZTS TURNIR DO 10 GODINA

ZTS TURNIR DO 10 GODINA

Teniski klub Futur organizira turnir za djecu do 10 godina na teniskim terenima Tenis Klub Prince Zagreb  od 21.-22.11.2020.

U skladu s propisanim mjerama, turnir će se odvijati u balonu bez prisutnosti gledatelja, a pristup natjecanju će biti omogućen samo natjecateljima i službenim osobama.

MJESTO ODRŽAVANJA NATJECANJA: Teniski klub Prince, Sisačka cesta 17c, 10020, Zagreb

DATUM: 21. – 22. studeni 2020.

PRAVO SUDJELOVANJA: Igrači i igračice rođeni 2010. i mlađi

PRIJAVE: Pismene prijave podnosi matični klub najkasnije do četvrtka 19.11. do 12:00 sati putem emaila na ninamajoli@gmail.com ili futurtennis@gmail.com

OSOBNE PRIJAVE:

Subota 21.11.2020. Dječaci 7:30 – 8:00

Subota 21.11.2020. Djevojčice 12:00 – 12:30

Prilikom osobne prijave potrebno je predočiti potvrdu o utvrđenoj općoj zdravstvenoj sposobnosti, ne stariju od 6 mjeseci.

Obavijest o tijeku turnira i mogućim promjenama možete pratiti na našem Facebook profilu, kao i na profilu Zagrebački teniski savez

UPUTE NATJECATELJIMA:

  • Svi igrači unutar objekta u vrijeme održavanja natjecanja kao i službene osobe obvezni su nositi zaštitne maske, te će se voditi evidencija natjecanja.
  • Nakon ulaska na teren na kojem igraju svoj susret, igrači mogu skinuti mogu skinuti masku.
  • Natjecatelj koji u jutarnjim satima ima tjelesnu temperaturu višu od 37,2 °C, osjeća se bolesno ili ima bilo koje simptome bolesti COVID 19 (glavobolja, grlobolja, bol u mišićima i opća slabost, kašalj, otežano disanje/kratak dah, poremećaj osjeta njuha i okusa) ne može pristupiti turniru i prijavi te molimo da ne dolazi, nego da se javi obiteljskom liječniku.
  • Tjelesni kontakt igrača, posebno rukovanje prije i nakon igranja, nije dozvoljeno. Pozdravljenje igrača na mreži na kraju meča se može obaviti dodirom reketa.
  • Dozvoljeno je korištenje ostalih prostora u sklopu teniskih centara uz poštivanje socijalne distance i održavanje tjelesnog razmaka od najmanje 2 metra.