fbpx

Izvještaj sa ljetnih kampova 2022 g. u Bolu i Zatonu kraj Zadra

Izvještaj sa ljetnih kampova 2022 g. u Bolu i Zatonu kraj Zadra

Organizacija tradicionalnog ljetnog kampa TK Futur 2022 godine obuhvaćala je deset dana zabave, treninga i druženja, s malim upgrade-om lokacija jer je po prvi puta otvaranje kampa na moru bilo na novoj lokaciji.
Prvi tjedan kampa tako je organiziran u Bolu na Braču, kako je i najavljeno, u razdoblju 23. – 27.6.2022. Ukupno 60 polaznika je bilo smješteno u Bluesun resortu Bonaca.


Treniralo se i igralo na 8 teniskih terena, a all inclusive usluga je obuhvaćala i bazene, mini klub, teen klub, dječje igralište i animacije.
Jutarnji program je osim tenisa uključivao i kondicijske treninge na plaži Zlatni rat.
U ovom tjednu kampa tenisačima i tenisačicama TK Futur su se priključili polaznici Teniski klub Koprivnica i TK Zagreb pa je i završni turnir u tenisu bio organiziran u šest jakosnih kategorija.
Po završetku kampa na Braču, dio tenisača se vratio u Zagreb, a dio je nastavio putešestviju u Zatonu pored Zadra.

Drugi dio teniskog kampa TK Futur organiziran je tradicionalno u Zatonu kraj Zadra.
Kamp u Zatonu je za neke polaznike bio nastavak prošlotjednog kampa s Bola, a od 27.6. do 1. 7. im se priključila i ekipa iz Zagreba.
Trenerskom timu i njihovim tenisačima i tenisačicama su se u ovom tjednu priključili igrači i treneri Teniskog kluba Tweener.
Smještaj je bio organiziran u Aparthotelu Lekavski.
Treniralo se na osam teniskih terena u obližnjem Zaton Holiday Resortu, na kojem polaznici kampa između ostalih sadržaja mogli birati i između plaže i bazena.

Osim tenisa i kondicijskih treninga, organizirane su i vožnje biciklima, natjecanje u vortexu i bingo, a jedan dan su treneri odveli polaznike kampa na izlet u Zadar.
Završni teniski turnir u šest kategorija se odigrao u singlu i u parovima, nakon čega su podijeljene i prigodne nagrade.
Vrijeme je svima prebrzo proletjelo pa se s veseljem očekuje kamp i iduće godine!

Slika sa kampova možete pogledati u našoj web galeriji.

Kamp Bol 2023

Kamp Zaton 2023